Cum platesc?

 

Atelierul va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 1.Plata in sistem ramburs

Prin Ramburs: produsele comandate vor fi achitate in momentul primirii coletului.

Timpul de livrare depinde in functie de locatia Dvs. si de ora la care coletul Dvs. este ambalat.

Atelier BLACK SEA dancewear, expediaza cu Urgent Cargus in fiecare colt al tarii.

Taxa de transport va fi achitata de client, aceasta fiind de 20 lei. La comenzi mai mari de 700 lei, costul transportului este GRATUIT, doar pe teritoriul Romaniei!

 

2.Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision

NOTA

Livrarea in EU este posibila doar la plata in avans a produselor, pentru mai multe detalii va rugam sa
completati formularul de CONTACT si sa specificati produsele dorite si adresa Dvs.

Comenzile efectuate in zilele lucratoare pana in ora 12 sunt expediate in aceeasi zi. Nu si pentru comenzile de la persoane care nu pot fi contactate telefonic. La fiecare comanda, care se va face din partea unui client nou, vom lua legatura telefonic cu clientul pentru a ne confirma comanda.

 

.

 

 


Product successfully added to the product comparison!