TERMENI SI CONDITII

1. Conditiile generale

Clientul este sfatuit sa citesca conditiile generale de vanzare costume-dans.ro, precum si pagina "Cum comand" inainte de a inainta o comanda. Conditiile de vanzare exprimate pe acest site au valoare contractuala si pot fi modificate in orice moment de catre societate, fara preaviz si fara a-si informa in prealabil clientii. Conditiile aplicabile vor fi cele prezentate pe site in momentul validarii comenzii. Nu se iau in considerare decat sugestiile si reclamatiile primite in scris.

Daca alegeti sa accesati si sa folosiţi serviciile furnizate de site-ul nostru, înseamnă că sunteti de acord cu condiţiile de utilizare descrise mai jos.
Pretul afisat pe site este pretul final al fiecarui produs [fara taxa de livrare].

Va rugam sa pastrati si sa va asigurati securitatea parolei contului, pentru a evita daune cauzate Dvs. de o a treia persoana.

Costume-dans.ro isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

 

2. Copyright

Site-ul costume-dans.ro, impreuna cu tot continutul sau (concept, texte, imagini, design) apartine in totalitate AS. Mini Jazz, CF 322 72 640 cu adresa sediului social in Str. Pescarilor nr. 1, Bl PA8, sc. B, etaj 3, ap 44,Constanta, Romania, tel. 0723984 055/, e-mail: atelierblackseadancewea@gmail.com si este supus legilor romanesti in vigoare si protejat de acestea.

Prin urmare este interzisa reproducerea totala sau partiala a informatiilor de pe site, precum si preluarea pozelor, fara autorizarea in prealabil, in scris, de catre AS. Mini Jazz

3. Limitarea responsabilitatii

Informatiile prezentate pe site (fotografii, descrieri ale produselor, preturi, etc...) sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate in orice moment, fara a anunta clientii in prealabil. Ele insa se doresc a fi cat mai exacte si mai conforme cu specificatiile reale ale produselor. 

Fotografiile sunt facute la produsele respective reale, fiind insa in format digital pot aparea mici diferente de aspect, in special in ceea ce priveste culorile. Aceste diferente nu sunt considerate defecte.

Erorile care se pot produce sunt fara voia noastra si daca este posibil, acestea vor fi rectificate in cel mai scurt timp de la semnalarea lor. Daca insa prin omisiune sau inexactitate se pot crea confuzii, costume-dans.ro nu se declara responsabil pentru erori care ar fi putut exista in ciuda tuturor precautiilor luate in prezentarea produselor.
Conform cu legile in vigoare, costume-dans.ro nu poate fi responsabila de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea lor incompleta/eronata, etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.

Toate comenzile sunt ambalate conform cerintelor firmelor de curierat, prin urmare nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele deteriorari cauzate de catre transportator, insa vom incerca mereu sa va oferim o solutie pentru eventualele probleme aparute.

Alte situatii in care site-ul costume-dans.ro, si prin urmare proprietarul sau, nu pot fi trasi la raspundere:

 • indisponibilitatea anumitor produse/materiale ce apar in sectiunea de magazin online;
 • magazinul are dreptul de a verifica orice comanda telefonic, cerandu-i-se cumparatorului confirmarea unor date personale sau legate de comanda;
 • magazinul isi rezerva dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere, cu instiintarea telefonica sau prin e-mail a clientului;
 • intarzierile la livrare datorate curierului/postei sau din alte motive;
 • nefunctionarea temporara a site-ului.

 4. Conditii de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 si modificarilor in maximum de 14 zile calendaristice de la data achizitiei. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 24 de ore de la primirea produsului, prin email la atelierblackseadancewear@gmail.com

Pentru a nu fi pusi in postura de a va refuza returul, produsele trebuie sa pastreze conditia initiala: sa nu aiba semne de purtare, sa aiba etichetele atasate si cutiile originale. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse de pe website-ul nostru. Taxa de transport in acest caz va fi suportata de catre Clientul care a solicitat returnarea. Din momentul receptionarii coletului de retur, problema se va solutiona in cel mult 30 de zile.

 • Cheltuielile aferente returnarii produselor vor fi suportate de catre cumparator, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor
 • Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Atelier BLACK SEA dancewear
 • Termenul de anuntare a returului este de maxim 24 de ore de la primirea coletului. 
 • Nu se accepta pentru returnare produsele la care sigiliul atasat a fost indepartat, care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor si a ambalajelor originale.
 •   Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, doar prin virament bancar
 • Pentru produsele achizitionate direct din atelier, termenul de returnare este de 24 ore.

 

Nu se returneaza

 •   Produsele cumparate din categoria SALE% [ REDUCERI ]
 •   Produsele care nu sunt in aceeasi stare in care v-au fost livrate si sa nu fie purtate, sa nu miroase a parfum, sa aiba etichele si ambalajele originale.
 •   Produsele realizate dupa modele  si dupa specificaţiile clientului sau în mod clar adaptate la nevoile personale. Pentru a realiza un astfel de model special pentru client, se va achita un avans de 50% din valoarea estimata a produsului. Comanda va intra in lucru, dupa confirmarea platii. In cazul in care clientul s-a razgandit, considera ca nu l avantajeaza modelul comandat de el, etc... avansul nu se va returna, ci doar diferenta pana la suma integrala a produsului. Vom retine cei 50% din valoarea costumului, pentru a ne acopri o parte din cheltuielile aferente acestui serviciu, incluzand manopera, materiale, accesorii etc.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

 

5. Confidentialitatea informatiilor

Datele personale cerute clientilor la inregistrare pe site-ul costume-dans.rosunt indispensabile bunei tratari a comenzilor primite, emiterii facturilor fiscale, efectuarii platilor si mentinerii comunicarii cu clientii. Necompletarea lor duce la anularea comenzii sau la procese suplimentare care determina amanarea termenului de livrare pentru comezile respective. 

Magazinul se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau tranzactiile efectuate. Informatiile furnizate catre costume-dans.ro, sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Costume-dans.ronu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Costume-dans.roisi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

La cererea dvs. scrisa puteti oricand solicita scoaterea din baza noastra de date, incetand astfel sa mai primiti orice forma de comunicare comerciala/reclama.

 

6. Cum comand?

Selectarea produselor dorite
In momentul in care ati gasit un costum pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere
Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii
Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.
In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

7.Cum platesc?

Atelierul va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

1.Plata in sistem ramburs

Prin Ramburs: produsele comandate vor fi achitate in momentul primirii coletului.

Timpul de livrare depinde in functie de locatia Dvs. si de ora la care coletul Dvs. este ambalat.

Atelier BLACK SEA dancewear, expediaza cu Urgent Cargus in fiecare colt al tarii.

Comenzile efectuate in zilele lucratoare pana in ora 12 sunt expediate in aceeasi zi. Nu si pentru comenzile de la persoane care nu pot fi contactate telefonic. La fiecare comanda, care se va face din partea unui client nou, vom lua legatura telefonic cu clientul pentru a ne confirma comanda.

 

Taxa de transport va fi achitata de client, aceasta fiind de 20 lei. La comenzi mai mari de 700 lei, costul transportului este GRATUIT, doar pe teritoriul Romaniei!

2.Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision

NOTA

Livrarea in EU este posibila doar la plata in avans a produselor, pentru mai multe detalii va rugam sa
completati formularul de CONTACT si sa specificati produsele dorite si adresa Dvs.

Comenzile efectuate in zilele lucratoare pana in ora 12 sunt expediate in aceeasi zi. Nu si pentru comenzile de la persoane care nu pot fi contactate telefonic. La fiecare comanda, care se va face din partea unui client nou, vom lua legatura telefonic cu clientul pentru a ne confirma comanda.

 

  

 

 

 

 


Product successfully added to the product comparison!