La Atelier BLACK SEA dancewear puteti fi propriuldumneavoastra designer!

Fie ca va doriti o tinuta creata dupa un model propriu sau doriti sa realizam tiparul de croitorie special pentru dvs., va stam la dispozitie cu confectionare costumului dorit!

Optiunea made to measure este cea mai comuna in alegerea costumelor de dans. Acest tip de costume este creat dupa un model existent (ales de tine), dar fiind folosite masurile tale. Aceste costume sunt unice pentru ca sunt create dupa masurile tale,apoi intreg procesul de creatie va fi creat in functie de specificatiile tale.Trebuie doar sa iti imaginezi, iar profesionistii din atelierul nostru vor face tot posibilul pentru a crea costumul perfect pentru tine.De asemenea, vei sti dinainte exact cum arata!Acest lucru se poate efectua atat în atelierul nostru, cat si telefonic sau prin e-mail.

Pentru a realiza un costum made to masure, se va achita un avans de 50% din valoarea estimata a produsului. Dupa confirmarea platii, veti fi anuntati telefonic cand comanda va intra in lucru. Dupa aceasta data, in cazul in care clientul s-a razgandit si nu mai dosreste produsul comandat, avansul nu se va returna, ci va fi retinut, pentru a acopri o parte din cheltuielile aferente acestui serviciu personalizat, incluzand manopera, materiale, accesorii etc

Masurile se recomanda a fi luate fixe si cu foarte mare atentie! In cazul in care costumul necesita modificari, din vina noastra, (desi d voastra ati trimis masurile corect), suntem de acord sa il modificam fara costuri suplimentare si sa suportam costul transportului pana la sediul atelierului. Daca constatam ca ne-ati comunicat gresit masurile si doriti modificari, costurile de transport si al manoperei vor fi suportate integral de dumneavostra!

In cazul in care, dupa livrarea costumului, clientul considera ca nu i se potriveste, nu-l avantajeaza modelul ales de el, avansul nu se va returna, ci doar diferenta pana la suma integrala a produsului. Vom retine cei 50% din valoarea costumului, achitati initial, diferenta pana la suma integrala a produsului fiind returnati prin virament bancar.

Toate costumele sunt lucrate manual in Romania, pe comanda sau in serii foarte mici.

Inovam in fiecare an in ceea ce priveste tehnicile de design, astfel incat croiala fiecarui produs sa fie perfecta. Pentru produsele care necesita aplicatii, avem un departament special care va da stralucire costumului d-voastra!

Pentru mai multe informatii, nu ezistati sa ne contactati!

 

 


Product successfully added to the product comparison!